6 errors que pots cometre quan poses la rentadora

No és tan fàcil com sembla. A banda de prémer els botons que toquen i utilitzar els productes de neteja adients, posar la rentadora també requereix seguir un seguit de regles. Aquí tens els 6 errors típics que comets quan poses la roba a rentar i no et queda com t’agradaria.

1. Fas servir MASSA SABÓ. Més sabó no sinònim de roba més neta. L’excés de sabó fa que hi hagi massa escuma, provocant que elements com la sorreta o la borra es quedin damunt del nivell de l’aigua i fent que la roba no s’aclareixi correctament. Si poseu la meitat d’una dosi, segurament ja la fareu neta. 

2. No deixes que el DETERGENT ES DISSOLGUI. Sovint, pensem que es pot rentar qualsevol material a temperatura baixa. Hi ha, però, molts detergents que no es dissolen bé en aigua freda. Sobretot els que són en pols. A l’etiqueta, especifica si són aptes per fer-los servir amb aigua freda.

3. No OMPLES bé la rentadora. Posa primer la roba menys bruta. Si poses el sabó damunt de la roba quan l’aigua ha començat a sortir, corres el risc que no es dissolgui.

4. No SEPARES bé la roba. Renta tot el que sigui elàstic junt. Així, t’estalviaràs disgustos com trobar les malles plenes de borra després de rentar-les amb un polar…

5. Estàs abusant del SUAVITZANT. Sí, fa molt bona olor i deixa la roba molt suau però també pot tenir conseqüències negatives. En el cas de les tovalloles, redueix la seva capacitat d’eixugar. Pot quedar-se a la rentadora i produir taques a la roba. Posa la meitat de la dosi a mig cicle de rentada o canvia’l per mètodes més naturals, com el vinagre.

6. Ho eixugues tot amb el mateix PROGRAMA D’ASSECAT. Moltes assecadores noves permeten triar quin tipus d’assecat desitges. Si tens una assecadora que no té aquesta opció, val més que sàpigues que més temperatura és millor per a peces que pesen molt.

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.